iPhone 7 aanbieding

Op zoek naar een iPhone 7 aanbieding? Dan ben je bij besteiphoneaanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij verzamelen de beste iPhone 7 aanbiedingen van het internet op onze website. Ben je opzoek naar een mooie iPhone 7 aanbieding? Bekijk dan het onderstaande overzicht.

Huidige iPhone 7 aanbiedingen:

De opvolger van de iPhone 6 is de iPhone 7. Net zoals ieder model is deze smartphone wederom een verbetering ten opzichte van het voorgaande model. En ook voor de beste iPhone 7 aanbieding ben je bij deze site op de juiste plek. Wij vergelijken de prijzen van diverse webshops, wat leidt tot de ideale iPhone 7 aanbieding. Natuurlijk kunnen de voorwaarden per webshop verschillen, het is belangrijk dat je hier op let. Desalniettemin vind je hier mooie iPhone 7 aanbiedingen die echt de moeite waard zijn. Lees hieronder meer over de specificaties en eigenschappen van de iPhone 7, en waarom deze features de smartphone tot zo’n slimme koop maken.

Eigenschappen van de iPhone 7

iphone 7 aanbieding

De beste iPhone 7 aanbiedingen vind je hier, maar waarom zou je kiezen voor de iPhone 7? Er zijn een hoop redenen aan te wijzen, waarbij je zelf kunt kijken in hoe verre de kwaliteiten overlappen met wat jij zoekt in een smartphone. Laten we met het belangrijkste beginnen: de iPhone 7 werd geroemd vanwege de verbeteringen ten opzichte van het vorige model iPhone. Twee jaar na de iPhone 6 kwam deze smartphone op de markt, op 16 september 2016. Dankzij de nieuwe kleuren waar je uit kon kiezen voor de design van je phone, werd al snel duidelijk dat Apple echt aan alles had gedacht voor de iPhone 7. Daarom is een iPhone 7 aanbieding de moeite waard.

Hoewel het design van de telefoon vergelijkbaar is met het voorgaande model, zoals vergelijkbare afmetingen qua schermgrootte, waren er ook verschillen. Naast de nieuwe kleuren waarin deze iPhone 7 aanbieding beschikbaar is, was dit tevens het eerste model waarbij geen 3.5 mm ingang voor een koptelefoon in de zijkant zat. Deze beslissing is controversieel gebleken, alhoewel Apple wel een alternatief voor koptelefoons met draad aanbood: de Lightning connector, aan de hand waarvan je accessoires zoals Apple headsets draadloos kan verbinden aan de iPhone 7. Achteraf gezien is het een slimme zet van Apple, want zo zijn ze er zeker van dat hun klanten nog een Apple product aanschaffen als ze gebruik willen maken van een koptelefoon voor hun iPhone 7.

Het exterieur van de iPhone 7 aanbieding is dus vergelijkbaar met het voorgaande model, maar intern zijn er een hoop verbeteringen aan te wijzen. Zo is dit de eerste iPhone 7 die zowel stof- als waterresistent is. Voor het eerst werd een iPhone gebruikt voor foto’s onder water, hartstikke leuk voor bijvoorbeeld het maken van vakantiefoto’s. Deze iPhone 7 aanbieding gebruikt een Apple A10 Fusion 64-bit system-on-chip en de Apple M10, de snelste Apple processor tot dan toe. Wederom een waardige upgrade ten opzichte van het vorige model. Qua opslagruimte heb je de keuze uit 16, 128 of 256 GB. Ook deze telefoon beschikt over een lange levensduur van de batterij. Deze telefoon is dus perfect als je veel onderweg bent zonder dat er altijd de mogelijkheid is om op te laden. Je blijft altijd bereikbaar en in staat om je apps te gebruiken.

iOS 10 staat automatisch geïnstalleerd op de iPhone 7, maar ook nieuwere versies van iOS werken prima op deze smartphone. Dankzij de nieuwe 12 megapixel camera met quad-LED true tone flits zien de foto’s en videos die je maakt met deze smartphone er nog beter uit dan voorheen. Dankzij de 2 GB RAM geheugen ben je er van verzekerd dat deze betrouwbare iPhone al jouw taken met gemak kan uitvoeren.

Online bestellen

Apple stores zitten verspreid over heel Nederland, vooral in grote steden. Dit betekent echter niet dat deze voor iedereen in de buurt zitten. En daarnaast, wil je tijd en benzinegeld spenderen aan het kopen van een iPhone wanneer je via deze website heel gemakkelijk gebruik kunt maken van een schitterende iPhone 7 aanbieding? Ik dacht het niet. Jouw nieuwe iPhone 7 is eenvoudig en snel te bestellen via ons. Bekijk de prijzen per webshop, lees de voorwaarden en selecteer vervolgens welke iPhone 7 aanbieding het beste bij je past. Dankzij de eigenschappen en specificaties van deze iPhone is een iPhone 7 aanbieding de moeite waard voor iedereen. Maak dus snel gebruik van deze mooie aanbieding.

Andere modellen

Ook voor andere iPhone toestellen ben je bij deze website op de juiste plek. Zo is er ook voor het voorgaande model, de iPhone 6, een mooie aanbieding bij ons te vinden. De opvolger van de iPhone 7, de iPhone 8, is tevens online te bestellen via ons. Ten slotte kun je ook de meest recente iPhone, de iPhone X, hier vinden. Stuk voor stuk schitterende smartphones, waarbij voor elk model een mooie aanbieding te vinden is. Twijfel dus niet langer! Kijk rustig rond op onze site, en vind de iPhone die het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Bestellen is een kwestie van een paar klikjes. Binnen een handomdraai heb jij deze ideale iPhone 7 aanbieding besteld en veelal heb je het apparaat de volgende dag al in huis. Voor een iPhone aanbieding ben je hier op het juiste adres!