iPhone X aanbieding

Op zoek naar een iPhone X aanbieding? Dan ben je bij besteiphoneaanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij verzamelen de beste iPhone X aanbiedingen van het internet op onze website. Ben je opzoek naar een mooie iPhone X aanbieding? Bekijk dan het onderstaande overzicht.

Huidige iPhone X aanbiedingen:

Iets meer dan een jaar na de release van de iPhone 8, bracht Apple op 3 november 2017 alweer de opvolger van deze smartphone uit: de iPhone X. Je zou misschien een andere naam verwachten, zoals de iPhone 9. Echter werd deze smartphone de iPhone X genoemd omdat de iPhone lijn 10 jaar bestond in 2017 (X is het Romeinse symbool voor 10). Ook voor de mooiste iPhone X aanbiedingen bij je op deze website aan het juiste adres. Het zal je niet verbazen dat het meest recente Apple model ook tevens de meest innovatie en revolutionaire is, met upgrades die je versteld zullen doen staan. Zoals je gewend bent van Apple bevat deze smartphone een hoop verbeterpunten ten opzichte van het voorgaande model, wat een iPhone X aanbieding meer dan de moeite waard maakt. Neem daarom een kijkje op onze site, en maak zo snel mogelijk gebruik van deze schitterende iPhone X aanbieding. En wie weet kun je morgen al gaan genieten van je nieuwe iPhone X.

Specificaties van deze iPhone X aanbieding

iphone x aanbieding

De iPhone X wordt door Apple beschouwd als de smartphone van de toekomst. Hier is op Apple zo zeker van omdat deze iPhone X aanbieding beschikt over een aantal revolutionaire en innovatieve technologieën. Dankzij het gebruik van glas en vlekkeloos staal blijft deze telefoon schoner dan ooit. Daarnaast is het beeld scherper dan ooit dankzij de OLED scherm technologie, waarbij de contrasten vele malen duidelijker zijn in vergelijking met reguliere LED schermen. Gecombineerd met de Super Retina Display en de True Tone Technologie heb je altijd een perfect belicht en gigantisch scherp beeld. Perfect voor het bekijken van films en series of het terugkijken van opgenomen video’s. En dankzij de 3 GB RAM aan geheugen loopt alles nog een supersoepel ook!

Zoals we gewend zijn van Apple, is de hardware binnenin de iPhone X een verbetering ten opzichte van het vorige model. Alhoewel deze iPhone dezelfde Apple A11 Bionic system-on-chip gebruikt, is de processor geheel geoptimaliseerd. Dat is goed nieuws voor de fans van games: al de beschikbare apps hebben nog nooit zo soepel gelopen op een iPhone. De meest recente mobiele games zijn allemaal prima te spelen aan de hand van deze iPhone X aanbieding. Een ideaal apparaat voor fans van mobiele games dus!

De iPhone X maakt gebruik van een nieuw authenticatiesysteem, Face ID. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een gezichtsherkenningssensor die aan de hand van 30.000 infrarode puntjes projecteert op het gezicht van de gebruiker en een module die vervolgens het resultaat lees als het ware. Wanneer je herkent wordt door het authenticatiesysteem, wordt de telefoon geopend. Niemand anders kan dus gebruik maken van je telefoon zonder jouw toestemming. Een ware revolutie op het gebied van authenticatiesystemen.

Deze iPhone X aanbieding maakt gebruik van Qi draadloos opladen, de snelste manier om je batterij binnen no time weer aangevuld te krijgen. Dan kun je er weer voor lange tijd tegen aan. Ook de camera is wederom verbeterd door Apple. 12 megapixel, gezichtsherkenning, een breed veld, stabilisatie, hoge dynamiek en de mogelijkheid om 4K video’s op te nemen. Zowel aan de voorkant als de achterkant van de iPhone X bevindt zich een camera. Ook voor selfies is deze smartphone ideaal. De scherpste video’s en de prachtigste plaatjes, aan de hand van deze iPhone X aanbieding kun je ze voortaan schieten. Deze vormen van media kun je opslaan op opslagruimtes van 64 of 256 GB, afhankelijk van waar je voor kiest. Ten slotte is deze telefoon in alle omstandigheden te gebruiken dankzij de stof- en waterresistentie. In welke weersomstandigheid je jezelf ook bevindt, je telefoon kan het handelen.

Jouw iPhone X aanbieding online bestellen

Je bent waarschijnlijk overtuigd van de geweldige capaciteiten die deze iPhone X bezit. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je niet kunt wachten om gebruik te maken van onze iPhone X aanbieding. Wat nu? Waar je vroeger af moest reizen naar een offline winkel, is het tegenwoordig de norm om binnen een handomdraai online te bestellen. En dat is niet anders bij deze iPhone X aanbieding. Bekijk de beste iPhone X aanbiedingen van verschillende webshops, lees de voorwaarden en bekijk welke site de beste service verleent. De iPhone X aanbieding met de beste prijs vind je in ieder geval bij ons. Eenvoudig en snel te bestellen, en veelal heb je jouw nieuwe iPhone X de volgende dag al in huis.

Andere modellen

Mocht je de nieuwe iPhone X nog te duur vinden, is het tevens een mogelijkheid om te kiezen voor één van de oudere modellen. Deze zijn goedkoper maar toch nog steeds van een uitstekende kwaliteit. Immers is het Apple waar we het hier over hebben, dus je weet dat je altijd goed zit. De oudere modellen die wij tevens aanbieden zijn de iPhone 6, 7 & 8. Deze hebben allen hun eigen kwaliteiten en specificaties. Vergelijk en overlap deze kwaliteiten met je eigen behoeften, zodat je er zeker van bent dat je de iPhone aanbieding vindt die het beste bij je past